Нема на залиха

Ракавица глодалка плава со пеперутки – Baby Jem

410.00ден

Нема на залиха

SKU: 900209 Категории: ,

Опис

• Ракавицата глодалка е наменета да ја намали непријатноста при излегувањето за запчињата кај бебињата. Може да се користи за лева и за десна рака.
• Димензии на производот: 8 x 10cm.
• Димензии на пакувањето: 10 x 17 x 4cm.