На залиха во главен магацин

Рампа со 5 платформи – Goki 3+

4,390.00ден

SKU: 4013594539265 Категорија

Опис

Прекрасно изработена дрвена рампа, совршена за играње на малите деца. Играњето со неа ги развива моторичките вештини, логичкото размислување и просторната перцепција.

Рампата е изградена од 5 платформи, на кои се вртат 3 брзи елементи со различни форми. Пуштете ги и гледајте како скокаат една по друга низ рампите! Откако ќе стигнат до дното, ќе слушнете како ѕвонат на мекото ѕвонче, додавајќи ѝ разновидност на забавата.

Димензии: 67 x 20.5 x 58.3 cm

Материјал: Дрво

Возраст: 3г+

Димензии: 67 x 20.5 x 58.3 cm

Goki – Германија