Нема на залиха

Релаксатор Ingenuity Comfort 2 Go Portable Swing Audrey До 9кг – Bright Starts

7,290.00ден

Нема на залиха

SKU: 11210 Категории: ,

Опис

Зафаќа малку простор во домот или при патување.
Технологијата True Speed опфаќа 6 брзини со бешумно лулање и нежни вибрации.
Содржи бар со 2 играчки со можност за прикачување на други и нивно лесно отсранување.
Тајмер за подесување: 30, 40 и 60 минути
Comfort Recline има прилагодлив наслон на седиштето во 3 позиции.
Го смирува бебето со 8 мелодии и звуци од природата, со прилагодување на јачината на звукот.
Одржување: да не се потопува во вода.