На попуст!
Нема на залиха

Релаксатор – iSwing Ari Grey Moni

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Секое бебе ќе се чувствува прекрасно во електричната лулашка Ari.
Погодна е за новороденчиња до 6 месеци, со максимална тежина до 9 кг.
Има 5 брзини на нишање, 3-кратен тајмер, 12 прекрасни мелодии, ремен со 3 точки, тенда со мрежа за инсекти со 2 меки играчки и функција на релаксатот при заклучување на механизмот. Навлаката може лесно да се извади.
Не користете го овој производ кога вашето дете може да седи самостојно или тежи повеќе од 9 кг. Овој производ не е наменет за продолжен сон.
Производот е во согласност со европскиот стандард EN 16232:2013+A1:2018 „Производи за одгледување мали деца. Бебешки лулашки“.

Големина: 79x61x38 cm
Тежина: 4,9 kg
Максимална тежина: 9 kg
Возраст: 0 месеци +