На залиха во главен магацин

Релаксатор Mickey Happy Triangle – Bright Starts

4,290.00ден

Опис

Седиштето може да се лула напред и назад за да го смири Вашето бебе или може да се постави во фиксна положба, за поголеми деца.
Седиште кое се подесува во 2 позиции.
Бар со 2 играчки.
Нежните вибрации помагаат да се смири бебето.
Пречката која се наоѓа зад седиштето овозможува да се претвора од седиште во релаксатор.

Вашето бебе ќе го сака релаксаторот со Mickey Mouse ™ од Bright Starts ™! Тој е 2 во 1, седиштето кое може да се лула или да се постави во стационарна положба за смирување на бебето со вибрации. Смирете го бебето со нишање, а потоа користете ја задната пречка за безбедно поставување на седиштето во стационарна положба. Темата на играчки од Mickey Mouse го забавува бебето со тропалка исполнета со разнобојни монистра. Овој бар со играчки може да се отстрани со едната рака, што го олеснува носењето на бебето. Постојат 2 позиции за лежење, така што може да се избере совршена положба за бебето. Ова длабоко, пријатно лежиште сигурно ќе го задржи бебето мирно и среќно. Релаксаторот со Mickey навистина расте заедно со Вашето бебе, придружувајќи го до 18 кг.

До 18 кг
Потребни се батерии од 1 C.