Нема на залиха

Релаксатор Raspberry Garden – Bright Starts

3,390.00ден

Нема на залиха

SKU: 10125 Категории: ,

Опис

Симпатичен дизајн инспириран од модерни девојки, седиште што се претвора од релаксатор во столче.
Седиштето може да се лула напред и назад за да смирува, или може да се постави во фиксна позиција за мали бебиња и поголеми деца.
Смирете го бебето со две позиции за подесување на наслон и смирувачка вибрација.
Бар со играчки кој се отстранува за полесен пристап до бебето или кога се користи како столче за поголемо дете.
Лесно се собира, лесно се чисти.
Пречката која се наоѓа зад седиштето овозможува да се претвора од седиште во релаксатор.

Едноставно, не може да е попривлечен од ова! Релаксаторот Raspberry Garden од колекцијата „Bright Starts Pretty in Pink“ изобилува со симпатична розова убавина само за Вашето девојче. Седиштето може да се лула напред и назад за да смирува или да се постави во фиксна позиција. Го смирува бебето со можност за 2 лежечки позиции и смирувачки вибрации. Вклучен бар со две играчки кој е отстранлив за полесен пристап до бебето, или кога се користи како столче за поголемо дете. Овој релаксатор расте заедно со Вачето дете и прераснува во специјално место за седење. Неодолив модерен дизајн што лесно се чисти, со супер лесно склопување.

До 18 килограми
Потребни се батерии 1 Ц.