На залиха во главен магацин

Релаксатор Silly Safari до 9кг – Bright Starts

1,990.00ден

Опис

Bright Starts Silly Safari релаксатор со нежно нишање за лесно смирување на бебето. Релаксаторот има вдлабнато седиште за екстра поддршка и место за растење. Материјалот се пере во машина. Каишите за заштита се прилагодуваат за поголема удобност.