На залиха во главен магацин

Релаксатор Star beige – Cangaroo

7,590.00ден

Опис

5 брзини на лулање
3 позиции на грбчето
5 мелодии со звуци од приподата и 16 мелодии со приспивни песнички
Копче за регулирање на звукот
Тајмер за времето на лулање 15, 30 или 60 минути
Вртелешка со ламба и забавни играчки
Далечинско управување
Во фазата над 9 кг, релаксаторот може да се симне од стативот и да се користи со механичко нишање на подот. Има опција за фиксирање на механичкото нишање или да се користи на подот за забава на бебето.
Не го користете овај производ кога Вашето дете може да седи самостојно.
Релаксаторот не е наменет за спиење.

Вие исто така би сакале…