На залиха

Релаксатор Star Pink – Cangaroo

7,790.00ден

SKU: 066SW10203 Категории: ,

Опис

Детска електрична лулка – столче
5 брзини на лулање
3 позиции на грбчето
5 мелодии со звуци од приподата и 16 мелодии со приспивни песнички
Копче за регулирање на звукот
Тајмер за времето на лулање 15, 30 или 60 минути
Табла за хранење
Вртелешка со ламба и забавни играчки
Далечинско управување
Опција да се трансформира во столче
Наменета за деца од 0+ до 12 кг
Тежина 7,4кг