На залиха во главен магацин

Релаксатор Swing Star Light Grey – Cangaroo

7,490.00ден

SKU: 066SW10222 Категории: ,

Опис

Детска електрична лулка
5 брзини на лулање
3 позиции на грбчето
5 мелодии со звуци од приподата и 16 мелодии со приспивни песнички
Копче за регулирање на звукот
Тајмер за времето на лулање 15, 30 или 60 минути
Вртелешка со ламба и забавни играчки
Далечинско управување
Во фазата над 9 кг, релаксаторот може да се симне од стативот и да се користи со механичко нишање на подот. Има опција за фиксирање на механичкото нишање или да се користи на подот за забава на бебето.
Не го користете овај производ кога Вашето дете може да седи самостојно.
Релаксаторот не е наменет за спиење.

Може да ви се допаѓа и…