На залиха во главен магацин

Релаксатор Yoga Mist – Chipolino

7,590.00ден

SKU: SHEYG0212MT Категории: ,

Опис

Овој релаксатор е погоден за бебиња до 6 месеци со тежина го 9 кг.
Седиштето може да се прилагоди во 3 позиции;
Настрешница со меки плишани играчки за забавување на бебето;
Мрежа за комарци;
Мека перница за поддршка на главата на бебето;
Заштитен појас;
Далечински управувач;
Лулка е произведена во согласност со европскиот стандард EN 12790.

Функции:
8 брзини;
Тајмер за 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 и 40 минути);
8 нивоа на јачина на звук;
9 мелодии;
Лежечка, седечка и исправена положба – погодна за спиење, хранење и игра со бебето;
Функциите може да се управуваат од далечинскиот управувач.

Може да ви се допаѓа и…