На залиха во главен магацин

Ролетна за автомобил Minnie Mouse – Seven

990.00ден

Опис

Карактеристики:
Се прикачува на стаклото со налепници,
Покрива голема површина на страничното стакло и штити од сонце,
Димензии: 45 x 36 cm,
Одржување: со влажна крпа.