Нема на залиха

Седиште DeLuxe Moni Dark Grey – Cangaroo

5,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Наменето за деца од 9 до 36 кг.
Се монтира во правец на движење на колата.
Содржи дополнителна подлога и мека перница што може лесно да се отстрани.
Појас со 5 точки на поврзување, прилагодлив на три позиции.
Потпирачот за глава може да се прилагоди до три нивоа.
Кога се користи за групата 3, меката подлога може да се отстрани и да се користи само седиштето.
5.5 кг
42 x 31 x 69.5 см