Нема на залиха

Седиште Gro-Up 123 Red Passion 9-36кг – Chicco

7,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Одобрено според ECE R44/04 за во автомобил, за деца со тежина од 9 до 36 кг (група 1/2/3)
Перничето за глава може да се подеси во висина следејќи го растот на детето
Позиција на навалување за поголема удобност
Го следи растот на детето од 9/12 месеци до 12 години. Во група 1, детето се врзува со каишите од седиштето во 5 точки на врзување, во група 2/3 се користи каишот од автомобилот
Меко перниче со материјал кој дише за удобност на детето
Конструкција која што овозможува заштита и материјал меко полнење за поголема удобност на детето
Навлаката која што лесно се отстранува и се пере на 30 степени
Портокалови копчиња кои што се лесно достапни за подесување на седиштето