Нема на залиха

Седиште Helene – Moni

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за во кола наменето за деца од 9 до 36 кг (група1+2+3).
Се поставува во насока на движење на колата.
Седиштето е опремено со дополнително перниче за помали деца и перниче за главчето, кои допринесуваат за поголема удобност.
Перничињата лесно се вадат, кога детето ќе биде поголемо.
Безбедносен каиш со 5 точки на поврзување, со мека заштита, кој што може да се регулира во висина на три нивоа во зависност од големината на детето.
При употреба за деца од 15 до 36кг. заштитниот каиш може да не се употребува.
Потпирачот за грб може да се извади и да се користи само долниот дел од седиштето.