На залиха во главен магацин

Седиште I-Quest со база 0-18кг Oyster- JOIE

20,580.00ден

Опис

Го исполнува стандардот i-Size ECE R129/03
Соодветно свртено наназад од раѓање до 105 cm, прибл. 4 години
Соодветно свртено напред од 15 месеци и 76 cm до 105 cm, прибл. 4 години
Компатиболно со i-Base™ lx, кој исто така се поврзува со i-Level™ носилка за бебиња (и двете се продаваат одделно)
Sleepytime tilt™ вклучува 5 позиции на навалување свртени наназад и до 10 позиции на навалување свртени напред
Лежиштето во движење се прилагодува без повторно инсталирање
Tri-Protect™ потпирачот за глава нуди сигурност со три слоја заштита, вклучена е патентирана Intelli-Fit™ мемориска пена
Панелот Guard Surround Safety™ што може да се одвојува обезбедува дополнителна заштита од страничен удар
Потпирач за глава Grow Together™ се прилагодува во 7 позиции, со една рака, истовремено со појасите за заштита и не бара повторно прилагодување на истите
Додатокот за доенчиња Grow-with-me има 4 поединечни парчиња за прилагодено вклопување во која било фаза
Школката на седиштето е засилена со челик
Ремен со 5 точки и долни токи кои лесно се затегнуваат со едно движење на повлекување
Дополнително вградена странична вентилација на грбот и страните на седиштето за проток на воздух
Плишано, луксузно амортизирање и ткаенини