Нема на залиха

Седиште за автомобил Atlas 360 Fairy – Chipolino

7,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето за автомобил е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
Можност за прицврстување на седиштето на возилото со автомобилски ремени за тежински групи 0+, I, II и III (0-36 кг.);
Седиштето може да ротира 360 степени на пластичната основа;
Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
Седиштето гарантира одлична заштита во случај на страничен удар;
Безбедносен ремен со 5 точки со меки рампа;
Можност за прилагодување на должината на ремените;
Дополнителни меки влошки за главата и телото на детето;
5 позиции на прилагодување на наклон на стол;
Прилагодување на висината на потпирачот за глава;
Тапацирот може да се отстрани и се пере;
Одобрено и заверено според ECE R44 / 04 – тежински групи 0+, I, II и III (0-36 кг.).

Димензии: Д 52 см/ Ш 47 см/ В 85 см