На залиха во главен магацин

Седиште за автомобил Babyroad 9 до 36кг Gris – Foppapredretti

4,460.00ден

Опис

Седиште за автомобил Babyroad 9 до 36 кг Foppapredretti
Седиште за автомобил Група 1,2,3 (од 9 месеци до 12 години).
Безбедносни појаси со 5 точки на отпор.
Импрегниран материјал кој може да се пере машински. Наслон за главата прилагодлив во висина.
Систем за фиксирање во автомобилот со безбедносните појаси. Лесен за инсталирање