На залиха во главен магацин

Семафор со Сообраќајни Знаци – City Traffic

890.00ден

Опис

Ајде низ Игра да го научиме сообраќајот.

Сет на сообраќајни знаци и Семафор.

Димензија на кутијата: 14x9x24cm

Батерии не се вклучени – 2 x 1,5V R6 AA