На залиха во главен магацин

Сет чекан со топчиња – InfunBebe

690.00ден

Опис

Сетот со чекан и топки е дизајниран да помогне во поддршката на имагинативната игра и  здравиот сетилен развој.

Возраст од 12 м+
Вклучува 3 шарени топки и чекан
Весели бои и дизајни, одржувајте го бебето ангажирано
Гарантирано обезбедува часови бескрајна забава