На залиха во главен магацин

Сет Мајсторски Зелен – Dede

450.00ден

Опис

Комплет од 6 пластични алати за најмладите мајстори, распоредени во корпа  со рачка.

Големина: 14 x 27,5 x 14,5 cm

Погоден за деца над 3 години