На залиха во главен магацин

Сет за пеглање Minnie- Dede

1,190.00ден

Опис

Игра од компанијата Деде со која детето почнува да препознава кои апарати за домаќинство се наоѓаат во куќата, како работат и каква е нивната употребливост. Така  ја развива својата имагинација создавајќи сценарија и ситуации со кои се бара да се соочи со истите. Во исто време  стекнува вештини и учи нови работи кои од ден на ден му ја зајакнуваат самодовербата.