На залиха во главен магацин

Сет замок со лизгалка и куќа – Pilsan

32,500.00ден

Опис

Сет замок со лизгалка и куќа

Димензии: H: 168cm   W: 233.5cm   L: 281.5cm
Лизгалка: 166cm