На залиха во главен магацин

Сет животни на фарма – Viga

1,990.00ден

Опис

Дрвено куферче со фарма. Мобилен сет кој се состои од два дела, куќа која може да се отвори и затвори и дрвени фигури како луѓе, дрвја, животни, трактор, ограда…

Во сетот има 6 животни ( куче, крава, коњ, овца, петел и пајка), како и фигура на фармер.

Карактеристики:

Димензии: 23х17х13 см
Наменето за деца постари од 3 години.