На залиха во главен магацин

Шарен Лавиринт Зеленчук – Wood Toys

590.00ден

Опис

Материјал: Висококвалитетно дрво
Спознавање на бои: визуелниот развој и перцепцијата на боите ја подобрува естетиката.
Просветителска аритметика: Обучете ја аритметичката способност преку пресметување
Препознавање шаблони: Научете  го детето да ги препознава основните работи околу вас со заокружување на шемата на мониста.
Одличен подарок за мало дете