На залиха во главен магацин

Шаторче Candy Car

1,790.00ден

Опис

Овој шатор може да се состави и расклопи во рок од 2 минути, само извадете ја шаторската куќа од поли торбичката и едноставно расплеткајте ја .

Некои деца можат да си играат внатре во исто време.  Начинот на влегување и излегување од овој шатор за игра е преку задната врата или да се искачите преку 2 горни отвори. Вратата може да се отвори со закачување на вратата на врвот со оков. Флексибилен и лесен  за чистење .
Големина на проширување на производот: 112 x 70 x 70cm/45″ x 28″ x 28″

Големина на пакување: 44 x 5 x 44cm.