На залиха во главен магацин

Шише Пластично Розе Original Touch 150мл Каучук Цуцула – Chicco

390.00ден

Опис

Топлата, мека и природна линија на шишиња е направена од 100% природна гума на пластично шише.
Совршен за млеко, идеален за новороденчиња и бебиња. 100% Природни гумени чаури од Chicco се извлечени од дрвото Hevea brasiliensis без додавање на бои. Тие се меки и отпорни и обезбедуваат природно и топло чуство кое потсетува на кожата и градите на мајката. Антиколичниот вентил е дизајниран да спречи голтање на воздух,помагајќи да се намали раздразливоста по хранењето. Високо квалитетно стаклено шише е хигиенско и отпорно. Безбедното затворање гарантира не протекување, исто и големиот отвор е лесен за полнење и читење.

Може да ви се допаѓа и…