На залиха во главен магацин

Шише Стаклено Сино 150мл Силикон Цуцла – Chicco

490.00ден

Опис

WELL- BEING
Целосна заштита на Вашите бебиња од колики(грчеви) и надразливост.
Зошто ова шише да биде Ваш избор:.
• Напредниот систем против грчеви е со докажан ефект: дизајниран е така што поседува вентил против грчеви кој спречува од голтање на воздух, помага во редуцирање на надразливоста, како и грчевите кои се појавуваат после оброкот..
• MUM EFFECT – ексклузивната обработка ја прави цуцлата екстра мека и пријатна..
• Одобрен од мајките – тестирано на бебиња, одобрено од мајките ( 9 од 10 мајки ги избраа токму овие шишиња).
Шишињата се достапни со каучукови и силиконски цуцли..
Каучукот е природен материјал, еластичен и мек. Цуцлата од каучук е особено еластична што се издолжува и враќа во својата оригинална форма, совршено прилагодувајќи се на формата и движењата на устата на бебето. Овој фактор го овозможува природниот ритам на цицање како од мајчината града..
Цуцлата од силикон е транспарентна и мека. Силиконот е хигиенски материјал. Тој не абсорбира мириси и вкусовии не ја губи својата форма дури и при повторени стерилизации..
Нова линија изработена од природно, чисто стакло каде што е избегнат Бисфенол А.
Препорачано за бебиња од првите месеци, благодарение на неговите карактеристики ја задржуваат топлината подолго време.