На залиха во главен магацин

Шише Стаклено Step Up 250 мл – Chicco

690.00ден

Опис

Шише кое го поттикнува инстиктивниот начин на цицање кај бебињата.
Зошто ова шише да биде Ваш избор:
• Идеално за новороденчиња – веднаш прифатено од страна на бебињата (96% прифатеност на бебињата при тест направен кај 50 мајки и бебиња на возраст од 0-3 месеци, Италија 2016)
• Револуционерна формула – цуцла под агол создадена за првиот оброк на бебето во идеална позиција како што би било при првото доење
• Идеално за мешано хранење – транзиција од доење на хранење со шише и обратно ( потврдено кај 95% од страна на бебињата од кои тестирани 100 мајки и бебиња, 0-6месеци,Италија 2016)
NATURALFEELING – уникатна цуцла под агол, овозможува удобна и природна позиција при хранење на бебето. Цуцлата во форма на града ја олеснува транзицијата од мајчина града на шише и обратно. Хигиенски и безбедно. Отпорни на топлина и термички шок. Ергономскиот облик на шишето кое е дизајнирано за поголема практичност и полесно ракување при доењето. Сите компоненти се компактибилни со NATURALFEELING шишиња.
Направени од супериорно стакло.
Стаклено шише од 250ml – наменето од 2+ месеци со среден проток.