На попуст!
На залиха во главен магацин

Скара Smart Sizzling – Leap Frog

3,740.00ден

Опис

Интерактивна скара која ги препознава имињата и боите на деветте парчиња храна поставени на решетката. Свртете ја решетката за да броите од 1 до 10.
Завртете го копчето за да ја поставите температурата и да научите за броевите. Слушајте звуци додека скарата се загрева.
Играта вклучува броеви, бои, броење и учење за храната преку три начини на игра: учи, играј и музика.
Сите 9 парчиња храна и 7 додатоци може да се чуваат внатре во скарата.
Наменета за 2г+.
Потребни 2 * АА батерии.