На залиха во главен магацин

Сложувалка 2 во 1 Пепелашка – Disney

590.00ден

Опис

Големи плочки, со 4 маркери, практично пакување со рачка
Двострана сложувалка 20 x 14 инчи – 24 парчиња – 4 маркери
Фина умешност и координација рака-око, креативност и имагинација, љубопитност и вештини за набљудување, декодирање на слики