Нема на залиха

Сложувалка – Едутотем – Janod

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Со овие 12 дизајни на тотеми и 52 дрвени блокчиња, оваа едукативна играчка е идеална за поттикнување на опсервациските вештини кај децата. Едноставно, наместете ги картичките со дизајни на дрвената основа и направете го од дрвени блокчиња тотемот којшто е илустриран на неа, редејќи ги блокчињата по правилен редослед. Овој едутотем ќе им помогне на децата да ги научат формите и боите додека се забавуваат.

Обоено со природни бои на водена основа.
Димензии: 24.5 x 8 x 18.6 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 3+