На залиха во главен магацин

Сложувалка Годишни Времиња – Janod

1,190.00ден

Опис

Сложувалка од 36 парчиња

● Соодветна за возраст 4-7 години

● Печатена со растителни бои

● Произведена во Франција

● Димензии на сложувалката 50 x 40 x 0.2 cm