На залиха во главен магацин

Сложувалка и постер Мапа на Светот со Животни – Crocodile Creek

890.00ден

Опис

За возраст од 6 години нсгоре – Сложувалка од 200 парчиња (33 x 48 cm) ● Постер (40 x 60 cm)

Прекрасна сложувалка од 200 цврсти парчиња и постер. Парчињата создаваат прекрасна мапа со детални илустрации на континентите.

Сместени се во атрактивна картонска кутија со текстилна рачка.

Димензии на кутијата: 10 x 30 cm.