На залиха во главен магацин

Сложувалка Караван – Pilsan

250.00ден

Опис

Возраст  24+ месеци

Се состои од 9 парчиња со  забавен, едукативен стилски изглед и ергономски дизајн .

Суровина која не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на детето.