На залиха во главен магацин

Сложувалка Сирени – Crocodile Creek

1,190.00ден

Опис

За возраст од 6 години нагоре – Сложувалка од 72 парчиња (35 x 48 cm)

Сложувалка од 72 цврсти парчиња, со прекрасна и содржајна илустрација. Сместена е во уникатно обликувана картонска кутија, што ѝ дава атрактивен изглед.

Печатена е на рециклиран картон со бои на растителна база.

Димензии на кутијата: 18 x 23 x 6 cm.