Нема на залиха

Сложувалка Сончев Систем- Crocodile Creek

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

100 парчиња загатка што може да се чуваат во цврста кутија кога не се користат.
Одлична интеракција за родителите и децата, а сите продолжуваат да учат.
Парчињата од сложувалката се направени од висококвалитетна силна штица која нема да се скрши или скрши. Печатени со мастила на база на соја.
Вклучени се 21 фигури за игра и книга со факти.