Нема на залиха

Сложувалка за набљудување ФАРМА – Janod

790.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 65 x 50 x 0,2 cm
Материјал: Картон

Сложувалка од 24 парчиња со илустрации од фармата. Големината на делчињата е соодветна за малите детски раце. Откако сложувалката ќе биде составена, децата ќе уживаат наоѓајќи ги 29-те илустрации коишто се скриени во неа, а се прикажани на долниот дел.