На залиха во главен магацин

Сложувлка 2 во 1 – Disney

590.00ден

Опис

Составете ја сложувалката и обојте ја на задната страна
Големина на сложувалка 50×35 cm
Двострана сложувалка 50 x 35 cm со 24 парчиња
Умешност и координација рака-око – Креативност и имагинација – Љубопитност и вештини за набљудување – Декодирање на слики
Произведено во Италија
Случајни бои на маркери