На залиха во главен магацин

Сметалка Tooky toy

1,190.00ден

Опис

Учете и забавувајте се со традиционалниот, едукативен калкулатор Tooky Toy!
Дрвениот абакус е испробан и тестиран во образованието и предизвикува интерес кај вашето дете за математика и препознавање на бои благодарение на обоените мониста наредени во десет реда од по 10 монистра, вкупно 100 шарени мониста.
Дрвото што се користи за да се направи абакусот е комбинација на смрека и каучуково дрво, што дава дополнителна јачина и издржливост на производот.
Погоден за деца над 18 месеци.
25х12х32 цм
25,5х12,5х33,2 цм