На попуст!
На залиха

Сортер Hippo – Bkids

900.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди

Опис

Играчка за сортирање во форма на Нилски коњ
Од производителот
Бебето може да започне да идентификува различни форми и бои! Рачката за притискање го олеснува ставањето форми , подобрувајќи ја координацијата меѓу очите и рацете.
Како што бебето допира и сортира, така ги развива моторните вештини . Развијте и научете:
– 4 шарени форми кои му помагаат на бебето да започне да идентификува различни форми и бои како и да ги развива моторните вештини кај бебето.
– Транспарентноста на играчката го олеснува ставањето форми и нивно изнесување со што се подобрува координацијата меѓу очите и рацете.
– Се учат облици, големини и бои, координација око-рака, решавање на проблеми.