На залиха во главен магацин

Сортер и Музичка Куќичка -Winfun

1,690.00ден

Опис

Оваа играчка има 3 клучеви за осветлување и 2 начини на игра: Режим на репродукција и режим на музика
Содржи имиња на животни, забавни звуци и весели мелодии, сортер форми на градинарските пријатели

Отворена-затворена врата и подвижна нишалка
Рачка од виножито за забава заедно