На залиха

Сортер Коцка Дрвена – Tooky Toy

1,290.00ден

Опис

Едукативен детски сортер, со многу функции кои го поддржуваат развојот на детето уште од рана возраст.
Дрвениот сортер се одликува со исклучителна цврстина и функционалност. Погодни форми за фаќање – геометриските форми мора да бидат протнати низ страните на сортерот, при што секоја форма поминува низ одредено место. Удобната рачка овозможува полесно носење!
Интересна задача што Вашето малечко мора да ја реши само!
Играчката е изработена од бои и материјали безбедни за здравјето на Вашето дете.
Погодно е за деца над 12 месеци.
14 х 14 х1 4 цм
14,6 х 14,6 х 16,2 цм