На залиха во главен магацин

Сортер Слонче – Bkids

1,290.00ден

Опис

Овој забавен слон носи забавен нов дизајн на класичниот сортер на форми! Сортирајте пет форми кои лесно се фаќаат, во телото на слонот. Свртете ја неговата опашка за да го ротирате телото и да ја промените формата на врвот. Боите на обликот одговараат на границите, помагајќи им на децата да научат совпаѓање на формата и бојата. Кога ќе заврши сортирањето, притиснете ги ушите на слонот и облиците ќе му се исфрлат од внатрешноста.

5 лесни форми за фаќање
Свртете ја опашката за да ја промените формата
Притиснете му ги ушите за да ги извадите формите од телото
Погоден за 12м+