На залиха во главен магацин

Сталажа За Сушење Шишиња – Chicco

730.00ден

Опис

Сталажата за сушење на шишиња е идеално решение за чување и сушење на шишињата и другите бебешки додатоци после миењето. Нејзиниот внатрешен послужавник совршено се вклопува во сите кујнски простори, овозможувајќи Ви да се удвои или редуцира просторот за Вашите производи. Стапчињата се идеални за шишиња, капачиња, глодалки или други мали додатоци. Сталажата е компатибилна со сите шишиња на Chicco.