На залиха во главен магацин

Стерилизатор за шишиња 2 во 1 – Chicco

2,980.00ден

Опис

Стерилизацијата ви овозможува да го заштитите бебето од бактерии и микроорганизми, додека неговиот имунитет мора да стане посилен и посилен. Chicco стерилизаторот ви овозможува да ги стерилизирате сите предмети на бебето (шишенца, цуцли, лажалки и т.н) на брз и ефикасен начин.
5 мин. Ултра брза стерилизација.
Убива 99,9% од микроорганизмите. Природно и ефикасно: стерилизација со пареа, без хемикалии.
Автоматско исклучување.
24 часа заштита: предметите остануваат стерилни ако не го отворите капакот.
Одговара за СИТЕ шишиња, пумпи за измолзување и додатоци.

Подесување на големината: 2 во 1 компактен или цела големина за стерилизација на неколку мали парчиња или многу поголеми, во зависност од вашите потреби и заштеда на просторот.