Нема на залиха

Столче за хранење – Lolipop Chipolino

2,220.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензии на столчето во распространета позиција:
L 37 cm / W 40 cm / H 45-48 см

Димензии на столчето во преклопената положба:
L 38 cm / W 50 cm / H 14 cm

Димензии на седиштето: L 60 cm / W 32 см

Избор на повеќе бои – Погледнете ги сликите

Столчето е погодно за деца кои можат да седат сами на возраст од 3 години и со тежина до 15 кг;
Широко и удобно седиште;
Погоден и лесен начин за прицврстување на столчето на возрасната столица со ремени;
Висок квалитет на еко-кожа тапацир – лесен за чистење;
Тапацирот лесно може да се отстрани и столчето може да се користи без него;
Појас за безбедност;
Можност за прилагодување на висината на столчето на 3 позиции;
Отстранлива лента за хранење;
Компактен за складирање кога е склопен;
Лесно се носи со рачка за носење или лента за рамо;
Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 16120.