На залиха во главен магацин

Столче за хранење Happy Dots – Luna

4,390.00ден

Опис

• Наменет за деца, кои можат да седат самостојно (од 6 до 36 месеци)
• Наслонот за седење се подесува во 6 висини
• Наслонот за грб се подесува во 3 положби
• Пет точки на затворање на појасот
• Обложената навлака е едноставна за чистење и одржување
• Приложен послужавник со подлога за лесно одржување
• Можност за заклучување на тркалата
• Лесно склоплива и не зафаќа многу простор

Може да ви се допаѓа и…