На залиха

Столче за хранење Zig Zag Grey – Luna

3,990.00ден

Опис

• Наменета за деца, кои можат да седат самостојно (од 6 до 36 месеци)
• Седиштето може да се постави во 6 позиции по висина.
• Наслонот за грб се подесува во 3 положби
• Пет точки на затворање на појасот
• Обложената навлака е едноставна за чистење и одржување
• Приложен послужавник со подлога за лесно одржување
• Лесно склоплива и не зафаќа многу простор
• Потпирач за нозе.
• Послужавникот може да се прилагоди во 3 позиции и содржи 2 послужавника со држач за чаша.
• Цврста преграда штитник помеѓу нозете и безбедносен појас во 5 точки.
• Послужавникот може да се прикачи на задниот дел од хранилката.
• Голем послужавник за храна кој може да се одстрани и да се постави хранилката на вашата трпезариска маса, со што ќе овозможите вашето дете да ве придружува за време на оброците.
• Многу лесно може да се трансформира во удобно ниско столче.
• Се склопува исклучително лесно со помош на 2 копчиња од двете страни.
• Склопена зафаќа многу мал простор.
• Пакувањето овозможува заштеда напростор за 48% споредено со обичните столчиња за хранење.
• Во согласност со EN14988:2006 + A1:2012

Може да ви се допаѓа и…