Нема на залиха

Столче за во када – Baby Jem

1,250.00ден

Нема на залиха

Опис

• Благодарение на столчето со вакумски стапала и ергономското седиште со пречник можете да го избањате бебето удобно и безбедно. Столчето може да се користи за хранење и играње доколку се користи на рамно тло.
• Достапно во сива,сина и розева боја.
• Димензии на производот: 35 x 21 x 25cm.
• Димензии на пакувањето: 35 x 35 x 25cm.